Chat with us, powered by LiveChat

Finn bileier!

Er du påkjørt, parkert inne, bulket i eller utsatt for råkjøring?

Finn bileier var den første mobile applikasjonen der du kunne skrive inn et regnr og få SMS med bileierens navn direkte fra Statens Vegvesen. Etter at Finn bileier ble lansert 3. november 2010, toppet den listene både for de mest nedlastede og mest omsatte applikasjonene i App Store.

v. 1.2

I mai kommer den største oppgraderingen av applikasjonen så langt.

Versjon 1.2 av Finn bileier finner bileierens navn, heftelser på bilen og oppdatert informasjon om EU-kontrollen for deg.

Først søker denne appen nå Brøynnøysund-registrene etter opplysningene. Det betyr at om det finnes heftelser på bilen, så vil du få bileierens navn og detaljerte opplysninger om heftelsene gratis. Bare dersom det ikke finnes opplysninger om bilen i Brønnøysund, må du koble deg på SMS-tjenesten til Statens Vegvesen. Sammen med opplysninger om bilens eier og heftelser på kjøretøyet, gir vi deg også opplysninger om når bilen skal til EU-kontroll.

Finn bileier er med denne oppgraderingen den definitive appen å ha med i trafikken, og ikke minst på bruktbilhandelen.

>