Chat with us, powered by LiveChat

Har du en unik idé til en app?

AutoMagi kan utvikle idéen, dekke utviklingskostnadene og dele overskuddet med deg.

Mange sitter på gode idéer til mobile applikasjoner som aldri blir realisert fordi de ikke har designere og programmerer som kan utvikle idéen til en ferdig applikasjon i App Store. Nå kan AutoMagi hjelpe smarte idéer inn i App Store.

Om du har en god idé til en mobilapplikasjon, kan du tipse AutoMagi om den ved hjelp av skjemaet nedenfor. Dersom din idé er unik og har et kommersielt potensiale, kan AutoMagi hjelpe deg med å utvikle den uten kostnad for deg. Når den er ferdig utviklet, får vi dekket våre utviklingskostnader ved hjelp av salget. Når utviklingskostnadene er dekket, deler vi overskuddet av salget med deg.

Hvor store utviklingskostnadene vil være, varierer med hvor komplisert applikasjonen er å utvikle.

Vi gir deg et anslag over kostnadene før vi går i gang, slik at du har mulighet til å ta din idé til noen andre dersom du ønsker det. Men om vi blir enige om at vi skal utvikle din idé i samarbeid, vil vi altså ta alle kostnader med å utvikle idéen til en ferdig applikasjon i App Store. Ingen kostnader eller risiko for deg, bare en sjanse til å få din egen idé i App Store.

>