Chat with us, powered by LiveChat

Har du kjøpt Finn bileier? Gi den karakter og få SOS Friends gratis

Gi Finn bileier karakter i App Store og få en gratis app fra AutoMagi.

Finn bileier ble lansert i ny versjon i mai 2011. I den nye versjonen har vi tatt tilbakemeldingene fra våre brukere på alvor og forsøkt å rette opp alle feil dere pekte på i den første utgaven. Om du har kjøpt den nye versjonen, vil vi derfor svært gjerne høre din mening om den i App Store. Vi gir derfor bort overfallsalarmen SOS Friends til de tyve første som anmelder den nye versjonen.

SOS Friends sendes de tyve første anmelderne, uansett om anmeldelsen er positiv eller negativ.

Den første utgaven av Finn bileier fikk kritikk fra noen brukere fordi den sendte SMS-meldinger til Statens Vegvesen, som koster 3 kroner per melding. I den nye versjonen har vi derfor bygget om hele applikasjonen fra bunnen av, og gjort det mulig å finne bileierens navn via Brønnøysund uten å sende SMS til Statens Vegvesen. I tillegg har vi lagt inn mulighet for å finne heftelser på bilen og informasjon om EU-kontroll.

Vi tror den nye appen er så mye bedre at vi nå vil få enda flere fornøyde anmeldelser.

Hvilken anmeldelse du vil skrive, er det selvsagt du som avgjør. Vi gir bort SOS Friends til de tyve første, uavhengig av om de roser oss eller slakter oss.

Slik gjør du det:

1. Åpne Finn bileier i App Store på din iPhone
2. Trykk på Rating og deretter Skriv en omtale
3. Velg antall stjerner, skriv en kort omtale og trykk send
4. Send en epost til post@automagi.no og fortell at du har anmeldt Finn bileier

Om du er blant de 20 første som har anmeldt Finn bileier, sender vi deg SOS Friends til den epostadressen du har kontaktet oss med.

>