Chat with us, powered by LiveChat

Vi utvikler mobile applikasjoner

AutoMagi lager digitale verktøy som gjør arbeidsdagen enklere for dine ansatte og hverdagen bedre for dine kunder.

Vi er et Oslo-basert teknologiselskap som samarbeider med ledende utviklingsmiljøer og designere i London, Hanoi og Tokyo. Våre konsulenter jobber sammen med våre kunder i Oslo for å konseptualisere prosjekter, mens design og programmering blir gjort av våre samarbeidspartnere ute. Hele prosessen blir kvalitetsikret fra Oslo. Dette gjør at vi kan levere løsninger for digitale plattformer av svært høy kvalitet raskt og til konkurransedyktige priser.

AutoMagi leverer analyser, design og programmering. Vi jobber helst med selskaper som kan endre sin virksomhet ved hjelp av digital teknologi. Vi skaper de beste resultatene når vi kan arbeide tett sammen med kunder over lang tid.

Grunnlegger av AutoMagi er Morten Øverbye. Han har mer enn 15 års erfaring fra digitale medier, blant annet som utgavesjef i VG Nett, leder for CNN Norge, nettredaktør Dagbladet.no og stedfortredende sjefredaktør i Dagbladet.

Ta gjerne kontakt for en prat om hvordan vi kan hjelpe ditt firma med mobile applikasjoner for iOS, Android eller Windows Phone.

>